Co-Creatie

Wij ontvangen graag uw input, opmerkingen en suggesties

CoCreation Travel, het bedrijf achter Rondreisopmaat.nl is een nieuwe en groeiende reisorganisatie.
Deze naam geeft heel goed weer hoe wij graag werken: samen met u en samen met Nederlandse reisspecialisten op de bestemming. Door de optelsom van alle kennis en expertise denken wij tot het mooiste resultaat te komen.

Als u uw persoonlijke ontwerp voor een rondreis door Zuid-Afrika aan ons toestuurt co-creeert u vervolgens samen met Marjan van der Herberg en onze reisexperts in Zuid-Afrika een unieke en persoonlijke Zuid-Afrika-rondreisopmaat.

Naast onze werkwijze is ook het concept van Rondreisopmaat.nl in co-creatie met onze reizigers tot stand gekomen na het "proefjaar" 2010. Door uitgebreide evaluatie met de reizigers na thuiskomst menen wij een goed beeld verkregen te hebben van wat de succesfactoren zijn bij het rondreizen in Zuid-Afrika. Ook onze naam, Rondreisopmaat.nl, is in co-creatie met een van onze reizigers gekozen.

Op basis van de verkregen kennis zijn wij van start gegaan, met de intentie om vanaf nu continu verbeteringen door te voeren. Zo zullen wij onze website en bijvoorbeeld onze infotheek Zuid-Afrika steeds verder gaan optimaliseren en meer inhoud gaan geven. Ook het stap-voor-stap-ontwerpen gaan wij de komende maand verder optimaliseren, waardoor u een "op maat" advies & ideeen bij iedere stap krijgt aangereikt.

Ook hebben wij veel nieuwe kennis opgedaan na een groot onderzoek in juni 2010, dat wij in samenwerking met het Zuid-Afrikaanse verkeersbureau onder reizigers hebben gehouden. Wij proberen deze kennis zo goed mogelijk te vertalen naar de manier waarop Zuid-Afrika-liefhebbers dat bij voorkeur wensen.

Wij nodigen u uit om uw input, opmerkingen, suggesties en verbeteringsvoorstellen aan ons te laten weten. U kunt dat doen via ons Contact-formulier bovenaan deze website.

Hartelijk dank,

Marjan van der Herberg
020 - 8224510 / 06-51453475

Co-creatie van nieuwe rondreis-bestemmingen

Wij gaan bij Rondreisopmaat.nl ditzelfde concept vertalen naar andere rondreisbestemmingen in Zuidelijk Afrika, Azie, Noord- Midden- en Zuid-Amerika. Denk hierbij aan Namibie, Botswana, Thailand, Indonesie, Maleisie, Vietnam, Cambodja, USA, Mexico, Brazilie e.d.

Heeft u plannen voor een rondreis naar een van deze bestemmingen en wilt u met ons co-creeren? U kunt dit concept dan uitproberen met onze reeds geselecteerde Nederlandse reisexperts ter plaatse.
Interesse? Of heeft u interesse in ditzelfde concept op andere bestemmingen? Neem dan contact op met Marjan van der Herberg (marjan@rondreisopmaat.nl, 020-8224510 of 06-51453475).

Hartelijk dank!