Onze reisexperts in Nederland & Zuidelijk Afrika

Onze reisexperts in Nederland en Zuidelijk Afrika

Bij Rondreisopmaat.nl kleurt u uw rondreisontwerp helemaal in samen met Marjan van der Herberg en collega's Ping te Riele (Zuid-Afrika specialist) en Lisenka Sterkenburg (Namibiƫ en Botswana specialist) in Nederland. En wij doen dit weer in co-creatie met onze Nederlandse reisexperts in Zuid-Afrika, Namibiƫ en Botswana. Zo wordt uw rondreis echt op maat, want samen kennen wij het land en de reismogelijkheden als geen ander. Wij hebben al heel veel mooie rondreizen-op-maat voor Nederlandse reizigers samengesteld en weten dus heel goed wat u belangrijk vindt. Kijk voor de aardigheid maar eens bij de vele reisverslagen van onze klanten. Samen zullen wij u persoonlijke en verrassende tips geven en adviseren wij u graag over routes, afstanden per dag, verschillende accommodaties en leuke activiteiten. Maar ook over hoe u volop van dit mooie land kunt genieten zonder teveel kilometers in de auto te zitten!

Op basis van uw wensen onderhoudt u op een eenvoudige en persoonlijke wijze direct contact via de mail of telefoon met Marjan en Ping en Lisenka in Nederland. U communiceert dus altijd gewoon in het Nederlands, wel zo gemakkelijk.

Nadat uw hele rondreis is samengesteld en "direct bij de bron" is ingekocht door onze reisexperts ter plaatse, zal de uiteindelijke boeking plaatsvinden bij Rondreisopmaat.nl in Nederland. Ook de betaling van uw rondreis doet u dus gewoon in Nederland, waarbij we voor de omrekening van uw reissom van ZAR of NAD of Pula/USD naar Euro altijd de actuele dagkoers aanhouden.

Ook dichtbij ter plaatse tijdens uw rondreis door Zuid-Afrika

Wij regelen voor u een persoonlijke "Meet & Greet" bij uw aankomst op de luchthaven, of bij een late aankomst eerst een transfer naar uw accommodatie en dan de Meet & Greet de volgende ochtend in uw accommodatie voordat u vertrekt. U krijgt dan nuttige informatie en praktische tips of assistentie en u kunt dan natuurlijk ook al uw laatste vragen stellen omtrent uw rondreis.

Ook tijdens uw reis door Zuid-Afrika kunt u 24 uur per dag terugvallen op onze reisexperts ter plaatse via een speciaal telefoonnummer. Bijvoorbeeld als u nog extra informatie, hulp of advies wenst tijdens uw reis. Zij weten waar u bent en zijn ook "dichtbij" om ons netwerk in te schakelen als er nog iets geregeld moet worden.

Samen met onze reisexperts in Zuid-Afrika verheugen wij ons erop om samen met u uw persoonlijke rondreisopmaat samen te stellen en inhoudelijk voor u te verzorgen...en daarmee uw mooiste rondreis te realiseren.

Laat u verrassen door onze persoonlijke reistips en adviezen. Zet nu uw eerste stap naar uw ideale Zuid-Afrika ervaring door te klikken op start ontwerp rondreis of direct aanvragen.