Over Marjan van der Herberg

Rondreisopmaat.nl is het bedrijf van Marjan van der Herberg; gestart in 2011 en inmiddels uitgegroeid tot een specialistische reisexpert voor rondreizen-op-maat door Zuid(elijk) Afrika. Marjan stippelde inmiddels honderden unieke routes uit en organiseerde even zoveel rondreizen voor individuele reizigers, families en diverse groepen.

Graag stel ik mij persoonlijk aan u voor:
Mijn naam is Marjan en ik ben net de 50 gepasseerd. Mijn passie voor reizen en rondreizen in het bijzonder startte al op hele jonge leeftijd, toen ik meerdere keren met mijn ouders in het buitenland woonde.

Met 25 jaar ervaring in de reisbranche heb ik alle aspecten van het reizen leren kennen. Zo werkte ik bij de internationale reisorganisatie Hotelplan, luchtvaartmaatschappij Air France en vele jaren als manager van de ANWB-reisbureaugroep & als Marketingmanager bij ANWB Reizen.

Ik heb veel van de wereld gezien en door eindeloos veel landen rondgereisd. In mijn eentje, met vrienden en vakgenoten, met mijn partner en inmiddels al weer vele jaren als gezin met twee kinderen, inmiddels pubers. Ik weet daardoor uit eigen ervaring wat erbij komt kijken om een goede gebalanceerde reis uit te stippelen, die ook voor alle leeftijden leuk is.

Zuid-Afrika is absoluut een van de allermooiste rondreislanden op de wereld en het is dan ook niet toevallig dat deze “wereld in één land” de primeur heeft gekregen bij Rondreisopmaat.nl. Ook de buurlanden Namibie en Botswana (inclusief Victoria Falls) hebben zoveel moois te bieden, dat ik deze bestemmingen gaandeweg heb toegevoegd: om te combineren met Zuid-Afrika of om een unieke rondreisopmaat doorheen te maken!

Rondreisopmaat.nl & CoCreation Travel

CoCreation Travel is de officiele moeder-naam van mijn reisorganisatie, waar Rondreisopmaat.nl deel van uit maakt.
Deze naam geeft heel goed weer hoe ik graag werk: samen met u als reiziger en samen met andere betrokkenen en mijn reis-collega-experts in Zuid-Afrika. Ik geloof namelijk dat door het delen van elkaars reiservaringen, kennis & expertise, vaak het mooiste resultaat tot stand komt!
En vooral: verrassende, gedenkwaardige reizen!

Het hele concept van Rondreisopmaat.nl is in co-creatie met reizigers “ontworpen” en zelfs de naam van deze website, Rondreisopmaat.nl, is in co-creatie met een van onze reizigers gekozen.

Als u uw persoonlijke wensen voor een rondreis door Zuid(elijk) Afrika aan ons toestuurt, doen wij (mijn collega Ping en ik) vanuit Nederland in samenspel met mijn onze collega-reisexperts in Zuid-Afrika onze uiterste best u een unieke en persoonlijke Zuid(elijk) Afrika ervaring te bieden.

Zuid-Afrika, Namibie en Botswana zijn landen die uitermate geschikt zijn om zelfstandig per huurauto te gaan ontdekken en wij beloven u met bijzondere & sfeervolle accommodaties te kunnen verrassen.

Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen in mij en mijn organisatie en ik wens u alvast een bijzondere voorbereiding toe de komende tijd en een fantastische rondreis door Zuid(elijk) Afrika!

Marjan van der Herberg