Ontmoet ons

Internet & Persoonlijk contact

Hoewel heel veel reizigers het tegenwoordig prettig vinden om online te zoeken & boeken, blijkt dat het bij het samenstellen van een "once in a life-time" reis naar Zuidelijk Afrika toch vaak heel fijn is om persoonlijk contact te hebben. Om goed uw idee├źn en wensen te begrijpen en de goede vervolgvragen te kunnen stellen om vervolgens zo gericht mogelijk voor u aan de slag te kunnen gaan. Wij vinden het prettig om reizen in "Co-creatie" met u samen te stellen, zodat de reis uiteindelijk helemaal goed wordt!

Marjan van der Herberg

Marjan is de initiator en eigenaresse van Rondreisopmaat.nl. Zij is een ware rondreis-specialist en ontwerpt al jaren de mooiste rondreizen door Zuidelijk Afrika samen met reizigers. Zij kent vrijwel alle uithoeken van Zuid-Afrika en kan desgewenst de meest creatieve combinaties voor u maken. De opbouw van uw uitgebalanceerde reis is haar specialiteit.

Ping te Riele

Ping is zelf half Zuid-Afrikaanse en werkt sinds begin 2016 bij Rondreisopmaat.nl als maatwerkspecialiste. Zij heeft ruime ervaring in de reis- en hospitality-industrie en is een enthousiaste ambassadeur voor Zuid-Afrika. Haar enthousiasme is aanstekelijk en zij heeft inmiddels al heel veel mooie rondreizen door Zuid-Afrika samengesteld.

Telefonisch contact

U kunt ons uiteraard altijd bellen als u nog aan het ori├źnteren bent op de vele mogelijkheden. Soms is het moeilijk te overzien wat er allemaal mogelijk is en dan kunnen wij de goede vragen stellen waardoor wij in de richting kunnen helpen die bij u past. Of om ter inspiratie wat met elkaar te filosoferen over de vele mogelijkheden en u vervolgens te helpen met "filteren" en het maken van keuzes. Daarna blijkt het dan vaak gemakkelijker te zijn om het "ontwerp-formulier" in te vullen.

Na het ontvangen van een ontwerp-formulier hebben wij regelmatig toch nog detail-vragen, en dan bellen wij u, zodat wij zo gericht en passend mogelijk een route en reisplan kunnen maken, om dit later uit te werken in een mooi reis- en prijsvoorstel. Voor ons is het daarom belangrijk dat u uw telefoonnummer invult.

Vakantiebeurzen

Januari 2017 Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Amsterdam:

Lokatie: Beurs van Berlage Amsterdam
Data: zaterdag 7 januari + zondag 8 januari 2017
Openingstijden: 11.00 - 20.00 uur (zaterdag) + 10.00 - 18.00 uur (zondag)
Standnummer: 110 (direct bij de ingang van de) Effectenbeurszaal

Januari 2017 De Vakantiebeurs in Utrecht:

Lokatie: De Jaarbeurs
Data: 11 t/m 15 januari 2017
Openingstijden: alle dagen 10.00 - 17.00 uur & op vrijdag open tot 20.00 uur.
Hal 2 = Afrika -> Zuid-Afrika-paviljoen -> standnummer 2.E014

Presentaties

Wij verzorgen o.a. presentaties tijdens de komende Vakantiebeurzen:

In Amsterdam op de Beurs voor bijzondere reizen in de beurs van Berlage. Op zaterdag 7 januari 2017 om 16.30 uur in de Ontvang-kamer en op zondag 8 januari om 11.00 uur in de Roland Holst-zaal. Kom op tijd, want vol = vol.

In Utrecht dagelijks om 13.00 uur in de presentatieruimte op het Zuid-Afrika-paviljoen (direct tegenover onze stand in hal 2, E014).

Als u het leuk vind om op de hoogte te blijven van deze en volgende presentaties, dan adviseren wij u om u aan te melden voor onze Nieuwsbrief. Daarin houden wij u op de hoogte van de planning.

Presentatie op uitnodiging

Als u serieuze plannen heeft om met een groter gezelschap (vanaf ca. 10 personen) te gaan reizen dan kunnen wij ook een persoonlijke presentatie voor u verzorgen. Het is dan handig om zo ieders wensen scherp te krijgen, zodat wij zo gericht mogelijk een route voor jullie kunnen uitstippelen die iedereen blij maakt. Als u zorgt voor de locatie dan maken we een afspraak en komen naar u toe.

Persoonlijke afspraak

Na het ontvangen van een persoonlijk reisvoorstel vinden sommige reizigers het prettig om elkaar nog een keer face-to-face te spreken voor het fine-tunen van de laatste details van de reis voordat de boekingsaanvragen verstuurd worden. Onze ervaring is dat dit het meest geschikte moment om persoonlijk een afspraak te maken. Vooral als men voor de eerste keer naar Zuid(elijk) Afrika nemen we de hele reis nog een keer met elkaar door en kunnen we zo de laatste puntjes op de i zetten.

Voor het maken van een afspraak of te overleggen over de handigste aanpak kunt u altijd contact met ons opnemen via 020-8224510.

Ons kantoor (aan huis) is in Badhoevedorp aan de Maraboestraat nummer 2.
Badhoevedorp ligt heel centraal vlakbij Schiphol en Amsterdam (A4/A5/A9/A10)) en regelmatig combineren mensen een bezoek aan ons met een gezellig dagje Amsterdam. U bent in ieder geval van harte welkom!

Graag tot spreeks/ziens!

Marjan van der Herberg & Ping te Riele


U kunt ons ook uw verzoek via bijgaand contactformulier toesturen:

Naar contactformulier